SCHILDERS… EN MEER

Naast het vakkundig uitvoeren van schilderwerken is JB Arentsen ook gespecialiseerd in meerjarenonderhoudsplanningen, glasvervanging, houtrotreparaties, restauraties, wandafwerking, gevelreiniging en stuc- en spuitwerk. Tevens geven we onze opdrachtgevers gratis kleuradvies. Het is een totaalconcept onder één dak tegen scherpe tarieven.

ARENTSEN IS
ALLROUND

JB Arentsen is een allround schildersbedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in de regio Amersfoort. Wij verzorgen zowel het binnen- en buitenschilderwerk voor particuliere woningbezitters als voor aannemers, gemeenten, woningbouwverenigingen en eigenaren van commercieel vastgoed. Ook hebben we een aparte dienst voor VvE’s, de huismeesterservice.

HOOGWAARDIG IN
ELK SEIZOEN

JB Arentsen levert eersteklas schilderwerk in elk jaargetijde. We hebben kennis van materialen en gereedschappen en weten exact welke verf- en behandelingssoorten we wel en niet moeten gebruiken. Onze schilders zijn goed opgeleide vakmannen met een scherp oog voor detail, die schoon en netjes werken met zo min mogelijk overlast voor de bewoners of gebruikers van het pand.

HUISMEESTERSERVICE

Voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s), biedt JB Arentsen de speciale Huismeesterservice. Een compleet ontzorgpakket, dat verder gaat dan schilderwerk alleen. Ook als het gaat om het schoonhouden van het appartementencomplex en het uitvoeren van kleine klussen is JB Arentsen u graag van dienst. Vraag naar de mogelijkheden.

DUURZAAM ONDERHOUD

Regelmatig onderhoud van buitenhoutwerk verlengt de levensduur ervan aanzienlijk. De praktijk leert echter dat een schilder vaak net te laat wordt ingeschakeld. Wilt u er zeker van zijn dat uw houtwerk duurzaam in goede staat is en blijft? Vraag dan naar onze meerjaren onderhoudscontracten. Speciaal voor vastgoedeigenaren die nergens omkijken naar willen hebben.